Solutia standard pentru plati mobile la distanta

mobilPay MasterCard Mobile


mobilPay Wallet este noua tehnologie de plata certificata de Visa si MasterCard ce reprezinta standardul pentru plati mobile la distanta.

Pentru a o putea utiliza aplicatia, ai nevoie doar de un smartphone si de cardul tau Visa sau MasterCard/Maestro, emis oriunde in lume.

Poti apoi sa faci plati, rapid si usor, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la magazin, fara sa mai ai nevoie de cash, fara sa mai stai la cozi sau sa cauti bancomate. Prin mobilPay Wallet poti plati numeroase servicii prin telefonul tau mobil, oricand iti convine si de oriunde, 24h/zi. Nimic nu te mai poate limita.

Oferte speciale, facturi de utilitati, bilete la concert, cartele prepaid si multe altele. Acum, datorita aplicatiei mobilPay Wallet, vei avea intotdeauna la indemana o lista numeroasa de produse si servicii pe care le poti achizitiona direct cu telefonul tau.

mobilPay Wallet este un serviciu universal, disponibil tuturor detinatorilor de carduri Visa sau MasterCard/Maestro. Lista partenerilor mobilPay Wallet creste in fiecare zi.