NETOPIA MOBILPAY A PROCESAT 500.000 TRANZACTII IN T1, CU 20% MAI MULT FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2012
25 April 2013

NETOPIA MOBILPAY A PROCESAT 500.000 TRANZACTII IN T1, CU 20% MAI MULT FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2012

NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card si lider local al platilor cu telefonul mobil, a inregistrat o crestere de 20% in numarul de tranzactii cu cardul efectuate prin platforma mobilPay in primul trimestru al acestui an, pana la 500.000.

Avansul inregistrat de companie se datoreaza atragerii de noi comercianti in platforma de plati, dar si sporirii numarului de tranzactii efectuate de parteneri. Totodata, si din punct de vedere al valorii, tranzactiile efectuate prin platforma mobilPay au fost cu 40% mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In primele trei luni din 2012, procesatorul de plati online prin card a efectuat peste 400.000 tranzactii prin platforma mobilPay, iar pe parcursul anului trecut 1,9 milioane.

Referitor la piata locala de plati online cu cardul, aceasta a ajuns la 6 milioane de tranzactii in anul trecut si la valoarea de 260 de milioane de euro.

“Pentru acest an estimam ca piata de profil va ajunge la 7,5 milioane de tranzactii, cu aproximativ 25% mai mult fata de anul precedent, pe fondul cresterii increderii romanilor in siguranta platilor online si a numarului de comercianti care introduc si promoveaza aceasta metoda de incasare”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

Cele mai mari plati online cu cardul procesate de NETOPIA mobilPay in T1 au atins si 4.000 de euro

NETOPIA mobilPay a realizat, in primele trei luni ale acestui an, tranzactii record, de cateva mii de euro. Sapte dintre aceste plati online au totalizat 20.000 de euro. Acestea au fost realizate pentru plata de echipamente foto, pachete software si bilete de avion.

“In primul trimestru al acestui an, cea mai mare tranzactie procesata de NETOPIA mobilPay a fost de 3.900 de euro, pentru echipamente foto. De asemenea, in aceeasi perioada am inregistrat si cateva tranzactii pentru bilete de avion, fiecare in valoare de peste 2.300 de euro”, a mai spus Antonio Eram.

Totodata, conform acestuia, compania a avut si cateva tranzactii prin care un comerciant inscris in platforma NETOPIA mobilPay a vandut trei pachete de software de circa 3.000 de euro fiecare.

Cea mai mare valoare procesata anul trecut prin intermediul serviciului mobilPay a fost de 6.300 de euro, pentru un pachet turistic.


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet