CLIENTII NETOPIA MOBILPAY PRIMESC UN DISCOUNT DE 10% LA SERVICIILE DE CURIERAT FANCOURIER
19 December 2011

CLIENTII NETOPIA MOBILPAY PRIMESC UN DISCOUNT DE 10% LA SERVICIILE DE CURIERAT FANCOURIER

NETOPIA SRL, operatorul serviciului NETOPIA mobilPay a incheiat un parteneriat cu FAN Courier prin care toti comerciantii care proceseaza platile online prin NETOPIA mobilPay vor primi un discount minim garantat de 10% la servicii de curierat. Oferta este valabila pe termen nelimitat si va fi disponibila actualilor si viitorilor clienti care nu au inca contract cu Fan Courier.
Ritmul accelerat de crestere al NETOPIA mobilPay ne-a determinat sa concretizam acesta oferta. Peste 1500 de comercianti online vor putea beneficia de reduceri de minim 10% pentru serviciile noastre, a declarat Adrian Mihai, director de dezvoltare al FAN Courier
Conform estimarilor NETOPIA mobilPay, aproximativ 40% dintre afacerile online din Romania se bazeaza pe produse, care ajung la clienti prin intermediul serviciilor de curierat sau prin ridicarea direct din magazin, restul de 60% fiind servicii care se livreaza electronic.
Serviciile de curierat sunt indispensabile pentru buna parte din comertul online, de aceea consideram ca parteneriatul cu liderul pietei locale de curierat, va fi benefic clientilor nostri. Discount-ul oferit de FAN Courier va face parte din oferta standard NETOPIA mobilPay, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA.


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet