NETOPIA MOBILPAY PROCESEAZA PLATILE ONLINE IN RATE EFECTUATE PRIN CARDAVANTAJ
20 May 2013

NETOPIA MOBILPAY PROCESEAZA PLATILE ONLINE IN RATE EFECTUATE PRIN CARDAVANTAJ

NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card si, totodata, lider local al platilor cu telefonul mobil, anunta lansarea unui parteneriat alaturi de Credit Europe Bank, prin care compania va procesa plati online in rate efectuate prin CardAvantaj.

In urma acestui acord, partenerii mobilPay vor avea posibilitatea de a oferi clientilor si sistemul atractiv de cumparaturi in rate prin CardAvantaj. Pe de alta parte, magazinele online partenere CardAvantaj vor putea opta pentru solutia completa de procesare mobilPay.

“Solutia de plata in rate pe care o lansam impreuna cu Credit Europe Bank se bucura de o cerere mare in piata. De aceea, am ales sa venim cu aceasta alternativa de plata prin CardAvantaj, care va impulsiona vanzarile partenerilor nostri prin oferirea unui avantaj clientilor lor si care, totodata, ne confera statutul de procesator complet de plati”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

Pana la finalul anului, reprezentantul companiei mizeaza pe inregistrarea in platforma mobilPay a 50 de comercianti care vor procesa plati online in rate prin CardAvantaj.

“Dorim sa oferim solutii de plata cat mai usor de utilizat pentru clientii nostri si, in egala masura, beneficii cat mai semnificative partenerilor nostri. Adoptarea sistemului online de plata in rate de catre comercianti are un efect pozitiv asupra profitabilitatii si diminueaza efectul sezonalitatii asupra vanzarilor, activitatea de promovare asociata fiind, de asemenea, una sustinuta”, a spus Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer, Credit Europe Bank.

CardAvantaj, emis sub sigla Mastercard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala, cat si internationala, ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, in cadrul celei mai mari retele de magazine partenere, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata, inclusiv pentru retragerile de numerar.


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet