PREMIERA NATIONALA PENTRU CUMPARATORII ONLINE: MOBILPAY INTRODUCE OPTIUNEA DE PORTOFEL ELECTRONIC
1 November 2012

PREMIERA NATIONALA PENTRU CUMPARATORII ONLINE: MOBILPAY INTRODUCE OPTIUNEA DE PORTOFEL ELECTRONIC

Netopia mobilPay, unul dintre principalii jucatori locali in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil si procesator de plati online prin card, testeaza impreuna cu cativa dintre partenerii sai un feature in platforma mobilPay, denumit e-wallet, pentru a veni in ajutorul utilizatorilor.

Prin acest serviciu suplimentar, care functioneaza asemenea unui portofel virtual, plata online se poate face intr-un mod sigur si usor.

“Portofelul digital reprezinta un feature menit sa usureze viata utilizatorilor care, pentru a realiza o plata online, nu vor mai fi nevoiti sa introduca toate datele cardului pe un site. Practic, informatiile necesare platii vor fi pastrate securizat intr-un seif electronic, iar acestia, cu ajutorul e-wallet-ului, vor putea face plata la orice comerciant mobilPay fara sa isi mai introduca datele de pe card”, a explicat Antonio Eram, CEO Netopia.

De asemenea, e-wallet-ul de la mobilPay face posibila plata online oricand, chiar daca utilizatorul detine mai multe carduri si nu le are in momentul in care vrea sa realizeze o tranzactie sau nu stie informatiile de pe acestea.

“Folosirea unui e-wallet are si o serie de avantaje, printre care se numara securitatea suplimentara caracteristica acestui sistem de plata online, precum si flexibilitatea si usurinta”, a adaugat Antonio Eram.

Prin introducerea acestui nou sistem de plata, Netopia continua sa inoveze piata locala de profil. In prima parte a acestui an, procesatorul de plati online a lansat serviciul one click payment pe Elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania.

Prin aceasta procedura, clientii Elefant.ro pot completa o singura data adresa de livrare si preferintele de plata, direct din contul de utilizator, urmand ca aceste informatii sa devina setari predefinite, folosite ulterior pentru fiecare comanda cu un click plasata pe libraria online.


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet