Netopia mobilPay testează serviciul e-wallet
1 November 2012

Netopia mobilPay testează serviciul e-wallet

Netopia mobilPay, unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți online prin card, testează în prezent un nou feature în platforma mobilPay: e-wallet.

Serviciul e-wallet funcționează ca un portofel virtual, iar plata online se poate face într-un mod sigur și ușor.

“Utilizatorii (care realizează o plată online) nu vor mai fi nevoiți să introducă toate datele cardului pe un site. Informațiile necesare plății vor fi păstrate securizat într-un seif electronic, iar aceștia, cu ajutorul e-wallet-ului, vor putea face plata la orice comerciant mobilPay fără să își mai introducă datele de pe card”, a explicat Antonio Eram, CEO Netopia.

Plata online este posibilă oricând, chiar şi atunci când utilizatorul deține mai multe carduri și nu le are în momentul în care vrea să realizeze o tranzacție sau nu știe informațiile de pe acestea.

În prima parte a acestui an, procesatorul de plăți online a lansat şi serviciul one click payment pe Elefant.ro, cea mai mare librărie online din România.Astfel, clienții Elefant.ro pot completa o singură dată adresa de livrare și preferințele de plată, direct din contul de utilizator, urmând ca aceste informații să devină setări predefinite, folosite ulterior pentru fiecare comandă cu un click plasată pe librăria online.

 

http://capital.webdevl.info/netopia-mobilpay-testeaza-serviciul-e-wallet-173584.html


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet