E-wallet de la mobilPay
11 February 2012

E-wallet de la mobilPay

e-wallet de la mobilPay

Procesatorul de plăţi Netopia mobilPay, testează, împreună cu câțiva din partenerii săi, un serviciu de „portofel electronic”.

Noua aplicaţie din platforma mobilPay, denumită e-wallet, funcționează asemenea unui portofel virtual, facilitând o modalitate sigură şi uşoară pentru plăţile online.

Astfel, pentru a realiza o plată online, utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să introducă toate datele cardului pe un site. Informațiile necesare plății vor fi păstrate securizat într-un „seif electronic”, iar aceștia, cu ajutorul e-wallet-ului, vor putea face plata la orice comerciant mobilPay fără să își mai introducă datele de pe card – a explicat Antonio Eram, CEO Netopia.

De asemenea, e-wallet-ul de la mobilPay face posibilă plata online oricând, chiar dacă utilizatorul deține mai multe carduri și nu le are în momentul în care vrea să realizeze o tranzacție sau nu știe informațiile de pe acestea.

Oficialul Netopia a adăugat că printre avantajele sistemului se numără securitatea suplimentară, precum și flexibilitatea și ușurința de folosire.

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/stiinta-si-tehnica/e-wallet-de-la-mobilpay–28419.html


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet