Netopia mobilPay: in 2014, piata de plati online cu cardul va creste cu peste 20%
14 January 2014

Netopia mobilPay: in 2014, piata de plati online cu cardul va creste cu peste 20%

Netopa mobilPay, jucator in domeniul microplatilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card, a procesat anul trecut mai mult de 2,2 milioane de tranzactii online cu cardul, valoarea totala a acestora ajungand la 76 de milioane de euro. In ceea ce priveste tranzactia medie, aceasta s-a situat in jurul sumei de 37 de euro.

Suntem multumiti de rezultatele inregistrate in 2013 si de faptul ca peste o treime dintre platile online cu cardul efectuate in Romania sunt procesate de Netopia mobilPay. Pe parcusul anului trecut, am procesat plati online record, ce au depasit chiar si 7.000 de euro pentru o singura tranzactie, ceea ce dovedeste ca romanii au inteles ca platile online sunt sigure, indiferent de sumele platite”, a declarat Antonio Eram, CEO si fondator..

In ceea ce priveste schimbarile aparute pe piata de profil, anul trecut s-a inregistrat o crestere a numarului celor care au efectuat pentru prima data plati cu cardul, aproape jumatate dintre cardurile utilizate vreodata in mobilPay fiind folosite pentru prima data in 2013.

Pe parcursul anului 2013, procesatorului de plati online i s-au alaturat peste 700 comercianti noi, din domenii precum turism, servicii sau utilitati. Mai mult, compania a lansat mai multe parteneriate pe piata locala, printre care cel cu Credit Europe Bank, prin intermediul caruia clientii partenerilor mobilPay au posibilitatea de a plati in rate pentru cumparaturi, prin Card Avantaj.

 


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet