NETOPIA mobilPay si GarantiBank lanseaza o campanie cu 0% comisioane pentru comerciantii online
20 November 2013

NETOPIA mobilPay si GarantiBank lanseaza o campanie cu 0% comisioane pentru comerciantii online

NETOPIA mobilPay, companie ce activeaza pe segmentul microplatilor, lanseaza in parteneriat cu GarantiBank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, o campanie cu 0% comisioane pentru Black Friday si perioada sarbatorilor de iarna.

Astfel, comerciantii online care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA pe platformele lor si care isi vor deschide un cont curent la GarantiBank in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2013, vor beneficia de 0 costuri de procesare pentru platile integrale, indiferent de volumele procesate. In plus, nu exista costuri de inregistrare sau costuri fixe lunare.

NETOPIA mobilPay si GarantiBank doresc sa incurajeze astfel piata de comert online si sa promoveze platile cu cardul in mediul online in randul comerciantilor. In urma acestei campanii, cele doua companii estimeaza ca peste 150 de comercianti online se vor inscrie pe platforma de plati mobilPay.

 


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet