Netopia mobilPay implementeaza prima solutie de plata prin smartphone in HoReCa
22 October 2013

Netopia mobilPay implementeaza prima solutie de plata prin smartphone in HoReCa

Netopia mobilPay, lider local in domeniul microplatilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card, impreuna cu expressoft, furnizor de solutii software pentru HoReCa, retail, delivery, quick service si saloane de infrumusetare, implementeaza prin mobilPay MasterCard Mobile prima solutie de plata cu telefonul mobil in hoteluri, cafenele, restaurante si retail.

Parteneriatul dintre Netopia mobilPay si expressoft permite posesorilor de carduri sa plateasca cu telefonul pentru orice serviciu sau produs achizitionat in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri sau retail prin aplicatia de plati mobilPay MasterCard Mobile.

De acum inainte, o noapte de cazare la un hotel sau o cafea servita intr-un bar vor putea fi platite cu telefonul mobil, direct din aplicatia mobilPay MasterCard Mobile. Portofelul sau cardul vor fi inlocuite de smartphone, iar clientii isi vor putea achita serviciile sau produsele cumparate in diverse localuri printr-o simpla scanare a unui QR cod de pe factura primita sau de pe nota de plata”, a declarat Antonio Eram, CEO si fondator Netopia mobilPay.

Parteneriatul dintre expressoft si Netopia ajuta la reducerea timpului pentru achizitionarea de produse si/sau servicii, prin posibilitatea de a efectua plata direct de pe telefonul mobil. De asemenea, cresterea vitezei de servire a clientilor utilizand noua tehnologie se traduce si prin cresterea cifrei de afaceri pentru comercianti. Vom continua dezvoltarea de solutii informatice care sa reduca timpii de servire si, de asemenea, care sa duca la cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor nostri” a declarat Gabriel Iovu,managergeneral expressoft.

 


10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet