Netopia vrea o cota de 30% din piata in urmatorul an  Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/73974/Netopia-vrea-o-cota-de-30-din-piata-in-urmatorul-an
26 October 2009

Netopia vrea o cota de 30% din piata in urmatorul an Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/73974/Netopia-vrea-o-cota-de-30-din-piata-in-urmatorul-an

Netopia Sistem, furnizor de solutii de SMS marketing, isi propune sa castige o cota de piata de 30 % in urmatoarele 12 luni, ulterior urmarind sa creasca organic impreuna cu piata.

Avand in vedere experienta pe care o avem in domeniul platilor si oferta pe care o furnizam clientilor nostri, ne propunem sa castigam o cota de piata de 30% in urmatoarele 12 luni, ulterior urmand sa crestem organic impreuna cu piata”, a declarat Antonio Eram, fondator si CEO al Netopia Sistem.

Netopia Sistem SRL a fost infiintata in 2003 si este leader de piata in SMS Marketing si tranzactii prin SMS prin serviciile sale web2sms si mobilpay. Compania, in parteneriat cu GarantiBank, a lansat serviciul de plata prin card de debit sau credit care propune atat clientilor, cat si comerciantilor, o abordare diferita a comertului electronic.

Acesta este un nou pas care sustine strategia de dezvoltare si diferentiere a Netopia Sistem pe piata de tranzactii electronice, dupa lansarea in septembrie 2006 a serviciului mobilpay de plati electronice prin SMS.

Ne dorim ca prin extinderea portofoliului de servicii, sa ne intarim pozitia de lider in tranzactii electronice si de sustinator al industriei online si al comertului electronic din Romania. Suntem in permanenta preocupati de extinderea si imbunatatirea ofertei de servicii”, a mai spus Eram.

Pentru comercianti, Netopia Sistem vine cu o oferta care va impulsiona industria online si comertul electronic – “practic orice comerciant din Romania va putea sa ofere clientilor lor un sistem de plata electronica”, adauga CEO-ul Netopia.

 


|
10 April 2014

Antonio Eram, mobilPay.com: Pentru plăţile sub 20 de euro SMS-ul este rege. Plata medie prin aplicaţii wallet este de 200 de lei

1 April 2014

Prima plată offline cu ajutorul telefonului s-a realizat într-o florărie din Braşov

27 March 2014

Şi cardurile Maestro permit plăți online de pe telefon prin mobilPay Wallet