INOVATIE. VIZIUNE. MOBILITATE

Acestea sunt notiunile care ne definesc si pe baza carora am pornit cu pasi mici dar siguri catre succes, notiuni pe baza carora ne-am incadrat inca de la inceput in segmentul de top al solutiilor de plati electronice.

Cand ne gandim la reusita, nu ne gandim doar la rezultatul final, ci la fiecare pas pe care il parcurgem pentru a intelege dorintele tale, ne gandim la posibilitatea de a iti oferi solutii inteligente, sigure, simple si inovative de optimizare , astfel incat tu sa te poti concentra pe aspectele esentiale ale dezvoltarii afacerilor tale pentru a obtine rapid, eficient si placut succesul in afaceri.

In acelasi timp dorim sa oferim cumparatorilor finali o experienta unica adaptata nevoilor si cerintelor pe care le impun.

Realizarile noastre sunt semnificative, dar ceea ce ne multumeste pe deplin este fidelitatea si satisfactia clientilor nostri, modul in care ei ne pastreaza aproape, pentru ca profesionalismul pe care il oferim ne lege pe langa un parteneriat de succes si o prietenie de lunga durata.

5

web2sms

Totul a inceput in anul 2005, imediat ce comunicarea mobila a devenit din ce in ce mai accesibila publicului larg, am lansat web2sms, cea mai puternica platforma de marketing si comunicare din Romania, folosita in aproape toate domeniile de activitate. In acest moment, suntem responsabili cu o cota de piata de 60%, de cresterea continua si de autodepasirea propriilor standarde, astfel incat sa inovam in permamenta.

mobilPay SMS

In acelasi ritm si cu aceeasi determinare, NETOPIA s-a incadrat direct in segmentul de top al solutiilor de plati electronice prin lansarea platformei de plati prin SMS mobilPay SMS payments in anul 2007.

mobilPay Card, Transfer Bancar si Cash

MobilPay MasterCard Mobile

In anul 2013 am lansat in parteneriat cu MasterCard aplicatia mobilPay MasterCard Mobile, prima aplicatie de plata mobila aparuta in Romania, conforma cu standardele de siguranta MasterCard Mobile. Aplicatia reprezinta o metoda sigura prin care poti efectua plati, telefonul tau devenind cel mai la indemana instrument de plata, un inlocuitor al portofelului.

Kartela

Doream o solutie care sa fie disponibila oriunde si oricand, simplu de utilizat si mai ales, unde sa platim cel mai bun pret de pe piata. Astfel, s-a nascut in 2013 serviciul de reincarcari Katela.ro care iti permite sa incarci la orice moment, sigur si rapid, cartela ta preplatita (pre-paid) in retelele de telefonie mobila : Orange, Vodafone si Cosmote din Romania.